Abney og Associates cyberkriminalitet: Vær på vakt mot offentlige Wi-Fi mens du er på ferie
Linkedin

Abney og Associates cyberkriminalitet: Vær på vakt mot offentlige Wi-Fi mens du er på ferie

Brisbane : Australia | Jun 24, 2013 at 4:36 AM PDT
XX XX
Views: Pending
 

Kilde-Link

Abney associates

MONTREAL-reisende bør være skeptisk til cyber trusler på ferie som de tilgang til gratis trådløse nettverk med smartphones, tabletter eller bærbare datamaskiner, sier programvare garanti selskapet Symantec Corp

Kanadiere reiser for mars pause og i sommersesongen ikke burde gjøre ting som å trekke opp sine bankkonti på Wi-Fi-nettverk, sa Symantec Canadas Lynn Hargrove.

"Hva folk ikke vet er at det er ingen sikkerhet på disse Wi-Fi-nettverk for det meste," sa hun.

"Det er en fin måte å holde kontakten mens du er på ferie, men det er noen iboende risikoen som følger med det at folk ikke er bare tenker om."

Symantec har funnet det to i 10 kanadiere trekker opp sine bankkonti på gratis Wi-Fi-nettverk i Canada.

Unge menn er mest utsatt for cybercrime fordi de er "uredd" og få tilgang til risikabelt websteder, sa Hargrove, direktør for privatkunder løsninger, fra Toronto.

Ifølge Symantecs 2012 Norton Cybercrime rapport, er reisende ofte utsatt gjennom sine mobile enheter mens i utlandet, ofte for tekstmeldinger.

"Vi ser en masse falske tekster som ber deg om å klikke en kobling eller gå og slå et nummer for å hente en talemelding," sa Hargrove.

Og vell av informasjon som er lagret på en smartphone – bilder, tekster, e-post, kontaktlister, arbeidsdokumenter, bankinformasjon-kan være verdifulle for cyber kriminelle hvis stjålet eller mistet, sa Hargrove.

"Hva folk ikke realisere er at i mange tilfeller har de mer informasjon på enheten enn de har på hjemme-PC."Smartphone-brukere bør minst ha et passord for å få tilgang til deres apparat, sa Hargrove, og det er også garanti programvare tilgjengelig for smartphones.2012 Norton Cybercrime rapporten fant at 92 prosent av de spurte i Russland sa hadde de blitt ofre for datakriminalitet.

For kanadiere som reiser til Mexico eller Brasil, har hvert land en hastighet på 75 prosent av innbyggerne online å være tidligere ofre cybercrime, sa Hargrove.

I mindre utviklede land med mye gratis Wi-Fi-nettverk lagt det også en tendens til å være mye cybercrime, hun. Nettkriminalitet i Frankrike er 55 prosent, og det er 70 prosent i Canada, ifølge rapporten, som besiktiget 13,018 online voksne juli i fjor i 24 land, inkludert Canada, Australia, Brasil, Kina, Mexico, Polen Singapore, Tyrkia, Storbritannia og USA.

Abney associates

Se Video

lekhim006 is based in Brisbane, Queensland, Australia, and is a Stringer on Allvoices.
Report Credibility
 
 • Clear
 • Share:
 • Share
 • Clear
 • Clear
 • Clear
 • Clear
 
 
 
Advertisement
 

Blogs

 >
 • - Fornemmelser av frykt - Document.no

    www.document.no
  Folk kan ha en fornemmelse av hvor det er utrygt, men i virkeligheten er det langt fra det som samsvarer med faktum, sier førsteamanuensis ved Politihøgskolen, Geir Aas til NRK.no. En kvinnelig drosjesjåfør fra Romerike som har kjørt i mange ...

More From Allvoices

Report Your News Got a similar story?
Add it to the network!

Or add related content to this reportUse of this site is governed by our Terms of Use Agreement and Privacy Policy.

© Allvoices, Inc. 2008-2014. All rights reserved. Powered by PulsePoint.