Adapter Pavilion dv6
Linkedin

Adapter Pavilion dv6

Rome : Italy | May 08, 2012 at 7:56 PM PDT
By
XX XX
Views: Pending
 
Smell olfactory

Een van de meest gewaardeerde en meest wordt genegeerd kenmerken van het kopen van een nieuwe laptop is te bekijken op de batterij. Accu Laptop ’s geven de computer met de kracht willen leggen op de taken die u nodig heeft. Zonder deze accu, uw laptop in principe niet zou lopen. Een ander ding dat in hoge mate genegeerd wordt laptop Accu hp 593562-001 onderhoud. Dit is bovendien een zeer gewaardeerde eigenschap van uw computers welzijn. Een valide laptop accu geeft je de kracht die u de taak wilt verpakt op uw laptop computer te krijgen. Houd de accu in een goede relatieve positie zal ervoor zorgen dat je de grootste tijd per beschuldigen te krijgen en bovendien betekent dat de accu goed zal recht op werk door middel van haar levensduur.

Meestal treft u aan de onderzijde van uw laptop een klepje of een soort schuiflade aan, waarin de Adapter Pavilion dv4 zich bevindt. Vaak is het ook direct de laptop accu zelf die loslaat wanneer de ontgrendeling wordt bediend. Schroeven losdraaien is vrijwel nooit nodig! Bij de meeste merken zoals Acer of HP zit de accu op de meest gangbare plaats aan de onderkant van de laptop. Keer de notebook om en u treft een schuifslot aan; vaak staat er een icoontje bij van een slotje of Batterij Pavilion dv4i . Beschadig nooit de contactpunten van de laptop batterij of de laptop. Na het losnemen van de oude accu kunt u direct de nieuwe laptop accu in positie klikken. Mocht uw nieuwe accu een aanzienlijk grotere capaciteit hebben, dan is het mogelijk dat deze een stukje verder uitsteekt, waardoor de laptop iets hoger komt te staan.

We hebben een programma voor u gevonden dat eigenlijk standaard op uw laptop cq notebook aanwezig hoort te zijn. Zoals de laptop gebruiker weet, is een accu snel leeg. Vista is een stroom verslinder als het om deAdapter Pavilion dv4t gaat. Vooral als je de toeters en bellen op Windows Vista mee laat draaien. De sidebar of het fraaie Vista thema Aero Glass doet een batterij geen goed. Maar om nou iedere keer die energie verslinders eerst uit te zetten, daar heeft u ook vast geen zin in dus laat u het maar zo. Tenminste dat is wat ik denk en doe, als ik achter mijn laptop plaatsneem. Maar goed nieuws voor de mobiele "computeraars" onder ons. Er is een knap stukje software op de markt genaamd Vista Battery Saver Public Beta 2 r1 oftewel een Batterij Pavilion dv4z cq accu bespaarder.

Met uw toestemming worden juist die voorwerpen uitgeschakeld die het meeste van uw accu of batterij vergen. En het mooie is dat het totaal automatisch gaat. Zodra het programma merkt dat u alleen de batterij gebruikt, of juist op het moment dat uw Adapter Pavilion dv5 over de helft van zijn kunnen is zeg 50%. (dit kunt u zelf instellen in de configuratie van het programma) Op dat moment zorgt het programma ervoor dat de energie verspillers uitgeschakeld worden. Zodra u weer op netstroom aangesloten bent, schakelt al het mooie van Vista weer automatisch in.

De software start automatisch mee op en laat zich zien door een klein batterijtje in de hoek van uw taakbalk. Door dubbel te klikken op deze Accu Pavilion dv5t kunt u het programma instellen zoals u het graag ziet werken.Bent u het zat dat de accu van uw laptop altijd leeg is wanneer u deze nodig hebt? Windows 7 is zodanig ontworpen dat de Pavilion dv5t-1000 Accu van uw laptop een langere levensduur heeft. Hoe?Om te beginnen worden in Windows 7 minder activiteiten uitgevoerd op de achtergrond. De processor van uw pc hoeft dus niet zo hard te werken en verbruikt minder stroom. Andere innovaties zijn dat het afspelen van dvd's minder stroom kost (handig tijdens een lange vlucht), automatische dimming van het scherm, uitschakeling van niet-gebruikte poorten en een nauwkeurigere indicator voor de accuduur. De kans dat u verrast wordt door een lege Accu Pavilion dv5z is dus kleiner.

Bekijk de energie-instellingen van uw laptop eens. Misschien kunt u de accu meer sparen dan u denkt. Gan naar Start, Configuratiescherm, Prestatiesen onderhoud, Energtiebeheer. Op een laptop ziet u meer kolommen en tabbladen.Onder Energieschema's (Voorkeurschema's in Vista en Windows7) selecteert u het schema dat zuinig met uw Adapter Pavilion dv6 omgaat. In XP past u de instellingen van het schema eenvoudig aan. U stelt bijvoorbeeld in dat uw laptop in de slaapstand of stand-by modus schakelt als het systeem een bepaalde tijd niet actief is. Op het tabblad Geavanceerd geeft u aan welke actie Windows moet ondernemen als u het beeldscherm dicht klapt. U bespaart heel wat energie als u hier de optie Slaapstand kiest.

U kunt probleemloos uw merkaccu vervangen door een YANEC product dat in veel gevallen een hogere capaciteit biedt voor een lagere prijs. U hoeft niet te vrezen voor verlies van garantie, want dankzij de ‘connected equipment warranty’ neemt YANEC die garantie over. U krijgt niet alleen twee jaar garantie op de YANEC accu zelf - veel langer dan een originele merkaccu - maar ook kosteloze reparatie of vervanging van het apparaat als door het gebruik van een YANEC Accu Compaq CQ40 hieraan schade is ontstaan.

Als u op uw nieuwe Adapter COMPAQ Presario CQ50 een lichte afwijking in voltage vermeld ziet, dan is dat niet ernstig. Elke individuele accucel in een modern li-ion notebook accupack heeft z’n eigen spanning van 3,7 Volt en een capaciteit van 2400mAh. Door meerdere cellen in serie te schakelen wordt het voltage verhoogd, maar blijft de capaciteit gelijk. Laptops werken meestal op een spanning van 14,8 Volt, dus worden daarvoor vier cellen in serie geschakeld. Voor een totale accucapaciteit van 4800mAh moeten twee van zulke 4-packs parallel worden gezet.Andere modellen Accu Presario CQ41 's kunnen werken met cellen van 3,6 Volt en/of een capaciteit van 2200mAh. Hierdoor treden kleine verschillen in voltage en capaciteit op. Maar een laptop die een originele laptop batterij van 10,8 Volt bevat kan zonder problemen overweg met een 11,1 Volt accu, voorzien van 3,7 Volt cellen. U hoeft niet bang te zijn dat u uw notebook of lader overbelast. Andersom is evenmin een probleem: een originele 11,1V laptop Accu Compaq Presario CQ45 kunt u gewoon vervangen door een 10,8V exemplaar.Ook 14,4V en 14,8V accu's zijn probleemloos onderling uitwisselbaar. Uw COMPAQ Presario CQ50T Adapter zal er niets van merken. Let op! Er bestaan laptoptypes van Dell, Acer en HP waarvan sommige modellen op 11,1 Volt werken en andere op 14,8 Volt, terwijl ze exact hetzelfde typenummer hebben. Dan is het zaak om goed op het partnummer te letten van uw oude accu wanneer u een nieuwe bestelt. Dit spanningsverschil tussen 11,1 en 14,8 is namelijk wel te groot.

Lege batterijen horen niet in de vuilnisbak. Accu Probook 4430s , Lever ze in; u spaart daarmee niet alleen het milieu, maar de metalen in de batterijen kunnen worden teruggewonnen voor hergebruik. U dient uw oude accu op verantwoorde wijze af te voeren, bijvoorbeeld bij een inleverpunt van de Stichting Batterijen (Stibat), ReplaceDirect is lid en tevens inleverpunt van Stibat. Als u de batterij in de chemobox bij het Klein Chemisch Afval aanbiedt, zal hij ook gerecycled worden. Bij aanschaf hebt u al de verwijderingsbijdrage betaald voor uw Accu Compaq Presario CQ60 .

karo123 is based in Rovereto, Trentino-Alto Adige, Italy, and is a Stringer on Allvoices.
Report Credibility
 
  • Clear
  • Share:
  • Share
  • Clear
  • Clear
  • Clear
  • Clear
 
 
 
Advertisement
 

Blogs

 >

More From Allvoices

Report Your News Got a similar story?
Add it to the network!

Or add related content to this report

Most Commented ReportsUse of this site is governed by our Terms of Use Agreement and Privacy Policy.

© Allvoices, Inc. 2008-2014. All rights reserved. Powered by PulsePoint.